01 Babette De Winter

Naam: Babette De Winter
Sms nr MDL 01 naar 6630
1€ per verzonden/ontvangen bericht
Leeftijd: 29
Beschrijving:
Mijn naam is Babette De Winter, 29 jaar en wonende te Desselgem. Ik ben wettelijk samenwonend met mijn vriend Emiel D’haeseleer en natuurlijk ook de beste papa voor onze dochter Lotte, die 3,5 jaar is. Ik hou van reizen, het maakt niet uit waar als er maar zon is. Op reis ga ik graag wandelen, lekker eten, zonnen, gewoon genieten van alle kleine dingen. Verder breng ik mijn vrije tijd door met mijn gezin en familie en vrienden. Ik werk fulltime als brand advisor en volg op woensdag avondschool als technisch tekenaar.

Ik ben een vrolijk, sociaal persoon die altijd anderen op de eerste plaats zet. Anderen gelukkig zien is mezelf ook gelukkig maken.

De reden waarom ik deelneem aan Miss De Luxe is omdat ik eens iets anders wil in het leven, een nieuwe weg inslaan, een nieuw avontuur beleven. Nog een reden is mijn zelfvertrouwen wat opkrikken. Ik heb zeer weinig zelfvertrouwen door vroegere gebeurtenissen en door mijn deelname aan Miss De Luxe hoop ik dit op topniveau te krijgen.
Mijn deelname aan dit avontuur is al een grote stap in de goede richting.

Ik wens iedere finaliste heel veel succes in de komende maanden, het zijn 1 voor 1 toppers!

Dikke kussen, Babette De Winter