Anna Ghukasyan

sms nr: MDL 03 naar 6630

Naam: Anna Ghukasyan
SMS nummer: MDL 03
Leeftijd: 31
Beschrijving:

Hey, ik ben Anna Ghukasyan en 31 jaar jong. Van opleiding ben ik verpleegkundige, en heb ongeveer 8 jaar gewerkt op operatiekwartier te Ronse. Het was mijn droom job wat ik ook met hart en ziel deed. 

Na mijn scheiding blijf ik achter met mijn 2 prachtige kindjes achter. Toen was mijn dochter Elisa net 6 maand en mijn zoontje Alessandro 2 jaar en 4 maand. Nu moest ik overgaan naar een plan B, zo besloot ik om verder te studeren en mijn docenten diploma te behalen. Na heel veel traantjes, ups en downs behaalde ik mijn diploma. Nu geef ik al 2 jaar les aan de toekomstige verpleegkundigen. Mijn vak is Chirurgie/heelkunde. Hier kan ik mij volledig uitleven en met heel veel plezier mijn ervaring en kennis doorgeven. Deze job is het perfecte job voor mij en mijn kids (nu Elisa5 jaar en Allesandro bijna 7jaar). 

Waarom ik mee doe aan deze missverkiezing: Ik word altijd beken als een zelfzekere sterke dame, wat innerlijk niet het geval is. Door mee te doen wil ik proberen om mijn eigen zelfbeeld, zelfrespect en zelfkennis op een positieve manier te beïnvloeden. Hopelijk door te werken met deze topteam en al deze leuke dames zal ik groeien in mijn zelfbeeld.