13 Elodie Da Silva Martins De Oliveira

Naam: Elodie Da Silva De Oliviera
Sms nr MDL 13 naar 6630
1€ per verzonden/ontvangen bericht
Leeftijd: 32
Beschrijving:

Ik ben Elodie Da Silva Martins De Oliveira, 32 jaar en woon in Bikschote samen met mijn liefhebbende partner Koen.

Ik heb 2 broers en 1 zus en werk sinds 2012 bij Lidl Belgium, in het filiaal te Poperinge.

Mijn hobby’s zijn koken en bakken, 2 tot 4 keer per week gaan sporten maar wat mij nog meeste ontspant zijn boeken. Ik ben een echte boekenwurm. Zelf probeer ik dan toch ook zelf eens m’n tekstjes op papier te zetten.

Ook ben ik al heel wat jaren actief in het carnaval en ben ik lid van de carnavalsvereniging “De Pekkers” uit Blankenberge.

Ik doe mee met Miss De Luxe, niet omdat het een kinderdroom was, anders zou ik liegen, maar omdat ik vind dat er op luxe, schoonheid en uitstraling geen leeftijd staat. Ook omdat ik open sta voor nieuwe avonturen en ik mezelf steeds beter wil leren kennen, zekerder te worden als persoon én om te groeien als persoon. En deze verkiezing geeft mij die kansen.

Ik wil aantonen dat een Missverkiezing meer inhoudt dan “alleen maar mooi zijn”, én om het cliché weg te werken dat het alleen maar voor domme blondjes is.

Luxe betekent voor mij niet dat ik de duurste materialen bezit, maar wel in het hebben van liefdevolle mensen rondom mij; partner, vrienden, familie… Mààr de grootste luxe voor mij persoonlijk is dat ik een goede gezondheid heb. Omdat dat in het verleden wel anders is geweest.

Als finaliste Miss De Luxe dienen we ons in te zetten voor het goede doel Make-A-Wish die ieder jaar opnieuw kinderen van 3 tot 18 jaar gelukkig maakt dmv hun hartenwens te vervullen.

Dit is ieder jaar een groot succes en ik vind het een prachtig initiatief waar ik me ten volle voor zal inzetten om m’n steentje bij te dragen.

Ik kijk alvast uit naar dit grote avontuur.

En… tot binnenkort.