Evy Verschaeren

Sms nr MDL 19 naar 6630

Naam: Evy Verschaeren
Sms nr MDL 19 naar 6630
1€ per verzonden/ontvangen bericht
Leeftijd: 37
Beschrijving:
Ik ben Evy Verschaeren, 37 jaar oud. Ik sta voor enthousiast, eerlijk, een tikkeltje eigenwijs en elegant. Ik ben positief ingesteld, een hardwerkende persoon met daarbij het nodige doorzettingsvermogen. Verder ben ik op en top vrouw en hou van uitdagingen in het leven.

Ik ben geboren en opgegroeid te Antwerpen. Twaalf jaar geleden leerde ik mijn man kennen. Samen met mijn echtgenoot kozen we als uitvalsbasis Oost-Vlaanderen. Reeds 10 jaar zijn wij daarbij ook fiere ouders van een tweeling: een zoon en dochter.
Sinds het moederschap, heb ik de privésector omgeruild om te werken als gemotiveerde leerkracht wiskunde in het Antwerpse secundair onderwijs. Daarnaast schrijf ik ook wiskundemethodes uit voor een uitgeverij.

Naast deze twee fulltime bezigheden, is er nog steeds tijd over voor allerlei andere ondernemingen, onder andere het uitwerken van een eigen onderneming. Stilzitten is niet aan mij besteed. Muziek en dans zijn dan ook mijn uitlaatkleppen. Met muziek ben ik geboren, dans is de laatste jaren in mijn leven gekomen, vooral doordat ik noodgedwongen paardrijden achter me moest laten.

Miss De Luxe is als een bevlieging in mijn leven gekomen. Ik zie het als een verdere ontplooiing van mezelf. Uit de comfort-zone stappen schept nieuwe wijsheden. Ik wandel meestal naturel door het leven en draag zelden make-up, al durf ik wel recht in de lens kijken.
Deze verkiezing sprak me aan omdat luxe een bijzondere betekenis heeft voor mij. Ik zie luxe niet als iets materialistisch. Voor mij associeer ik luxe in de eerste plaats met liefde. Liefde kunnen geven en ontvangen in alle puurheid van het woord. Luxe is tijd. Tijd kunnen nemen voor de essentie van het leven. Luxe is vrijheid. Deze boodschap via deze missverkiezing te kunnen spreiden zie ik als een opportuniteit: Een fantastische kans om hier deel van te mogen uitmaken.

Liefs, Evy