10 Melissa Ketels

Naam: Melissa Ketels
Sms nr MDL 10 naar 6630
1€ per verzonden/ontvangen bericht
Leeftijd: 39
Beschrijving:
Mijn naam is Ketels Melissa, 39jaar afkomstig uit Torhout West-Vlaanderen. Mama van 3 kinderen, Epheniya 19jaar(dochter) Aediyan 16jaar(zoon) en dochter Xeniya 10 jaar, daarbovenop plusmama van Maity 15jaar(dochter) en Hailey 12jaar(dochter)samen vormen we een gezin met partner Andy, zelfstandig taxichauffeur.

Andy is mijn jeugdliefde die ik na 20jaar heb teruggevonden. We hebben  geen kinderen samen, wel een hondje  Woody onze chiwawa is ons kindje, zelf ben ik een enorme dierenvriend en natuurmens. Thuis hebben we vele kippen een hangbuikvarkentje , konijnen, hamsters, visjes en 4poezen en recent 4kittens. Graag vertoef ik thuis in mijn grote tuin met de kinderen en dieren maar als het weer wat tegenzit kunt u me vinden in mijn hobbykamertje waar ik graag decoratiestukjes maak, schilder, teken enz

Ik werk als opvoedster in de dagopvang de potterie16 van de vleugels in Lichtervelde met cliënten met een beperking. Samen met ons team zorgen we elke dag voor een gepaste invulling van hun dag met de nodige aandacht voor verdere ontwikkeling en ontplooiing, in een aangename ontspannen en voor al familiale sfeer.

Zelf ben ik een creatieve, zachte en vooral zorgzame vrouw die altijd klaar staat voor iedereen. Dagelijks zet ik me 200%in voor mijn gezin, familie en werk. Daarbovenop geniet ik graag van uiteten gaan en een dansje . Mijn leidraad in het leven is respect voor elkaar, eerlijkheid en verdraagzaamheid. Voor mij is lachen gezond genieten van de kleine dingen in het leven en wees altijd jezelf is mijn motivatie.

Waarom Miss De Luxe; omdat ik verder kan ontwikkelen als persoon en in mijn zelfvertrouwen en een voorbeeld wil zijn naar andere vrouwen die ook onzeker zijn over zichzelf dat alles mogelijk is als je maar durft en wilt.

Grts Melissa