18 Sabrina Romand

Naam: Sabrina Romand
Sms nr MDL 18 naar 6630
1€ per verzonden/ontvangen bericht
Leeftijd: 50
Beschrijving:

Hallo ik ben Sabrina Romand, ik ben 50 jaar. Heb 2 dochters Laura en Sarah. Mijn partner is Gert waar ik zeer gelukkig mee ben. Ben productieleidster bij Volvo trucks, mijn hobby’s zijn fietsen, zwemmen, joggen en paardrijden ik hou van dansen, mode, reizen en koken, ga graag uit eten en ben dol op desserten.

Ik heb 4 mooie honden Lylalou 15 jaar, Rex 6 jaar, Gabin 2 jaar en Mylco 5 jaar, dat zijn mijn Romeentjes die ik uit de dood gered heb.
Mijn favoriete muziek Queen, Rolling Stones, David Bowie, Prins maar kan ook genieten van Mozart, Beethoven en Pavarotti

Ik spreek 5 talen Nederlands, Frans, Duits, Engels en Italiaans.

Waarom heb ik mij ingeschreven bij Miss De Luxe? Omdat het ooit mijn meisjesdroom was en dit  op mijn leeftijd nog mogelijk was en omdat je kunt zijn wie je bent.
Ik wil vooral een voorbeeldige finaliste zijn gewoon omdat ik mijn eigen kan zijn. Dit is voor mij een unieke ervaring om aan deze missverkiezing deel te nemen, zal mij inzetten in deze campagne met hart en ziel

Mijn motto is wees wie je bent en laat iedereen in zijn eigen waarde zijn. Heb twee handen om te werken, longen om te ademen en een hart om liefde te kunnen geven.

Liefs  Sabrina,