03 Sara Schoeters

Naam: Sara Schoeters
Sms nr MDL 03 naar 6630
1ā‚¬ per verzonden/ontvangen bericht
Leeftijd: 37
Beschrijving:

Mijn naam is Sara Schoeters

Ik ben 37 jaar, geboren in Boom op 7 juni 1985.

Afkomstig uit Schelle (Rupelstreek).

Ik ben alleenstaande mama van 2 tieners. Mijn zoon Kyan wordt op 2 september 17 en mijn dochter Ciany is net 15 jaar geworden op 20 maart. Mijn kinderen zijn mijn rots in de branding.

Ik werk sinds 15 januari 2019 bij Solidaris Antwerpen als administratief bediende digitaal loket. (E-Service)

Ik hou me graag bezig met knutselen (kaartjes maken), scrapbook, kleuren,

maar daarnaast ga ik graag met vriendinnen / vrienden op stap, iets drinken of een feestje bouwen šŸ’ƒ, fotoshoots šŸ“ø, naar zee, wandeling maken, fietsen, een Boek lezen, Netflix, muziek luisteren. Een uitgebreide keuze hierin, maar als favoriet de Backstreet Boys!

Waarom Miss Deluxe ?

Miss Deluxe is al een gek idee in mijn leven gekomen. Ik ga hier super veel uit leren, vooral mijn zelfvertrouwen een boost geven.
Het worden een fantastische maanden met veel nieuwe avonturen,

Mijn luxe is dat mijn 2 kinderen mij onvoorwaardelijk graag zien en familie – vrienden die erg aan mijn hart liggen.
Tijdens mijn kinder en jeugd jaren ben ik zelf gepest geweest of ik was nooit niet goed genoegā€¦
Ik kan er niet hard genoeg op drukken, dat pesten meer bespreekbaar moet worden en vooral dat het moet stoppen. Ik heb mezelf door omstandigheden erg veel weg gecijferd sinds ik mama ben geworden. Sinds 2019 probeer ik meer aan mezelf te werken, want zelfzorg is super belangrijk. Voor mij is zelfvertrouwen, van jezelf houden of het waard vinden om graag gezien te worden een hele opgave. Ik heb hier hard aan gewerkt. En ik leer nog steeds nieuwe dingen bij ā€¦

Desondanks alle zware of moeilijke periodes in mijn leven , wil ik graag een voorbeeld zijn voor anderen. Geef nooit op, blijf vechten en zorg vooral goed voor jezelf! Want iedereen is uniek! Je dromen maak je waar, niet door ze te dromen, maar door ze te doen.

Lieve groetjes

Sara