15 Shauny Van Laer

Naam: Shauny Van Laer
Sms nr MDL 15 naar 6630
1€ per verzonden/ontvangen bericht
Leeftijd: 27
Beschrijving:
Mijn naam is Van Laer Shauny, geboren op 14 februari 1996 en fiere mama van ons dochtertje Ella.
Samen met mijn partner verbouwen wij ons huisje in Strijtem. Cedric is zelfstandige in tuinaanleg en onderhoud. Sinds 30 november 2021 is heel ons leven veranderd. Ons kleine prinses is op de wereld gekomen. Ze is een super lief en sociaal kindje en houdt, net zoals mama en papa, enorm veel van de diertjes.
Ik werk ondertussen al 6 jaar als dierenartsassistente en onlangs heb ik samen met mijn schoonmoeder een webshop opgericht. Een online kledingwinkel voor vrouwen die zich mooi willen voelen maar toch comfortabele kleding willen. Onze boetiek is hiernaar zelf vernoemt, Comfydens Boetiek.
Ik ga een 4-tal keer per week gaan fitnessen en lees graag een boek. Ik hou me voor de rest graag bezig met ons dochtertje en onze vele diertjes. In het kittenseizoen ben ik vaak onthaalmama en papflesmama voor een vzw.
Als Miss ben je een voorbeeld voor vele vrouwen. Als ik tot Miss De Luxe 2024 zou worden verkozen zou ik mama’s willen aanmoedigen om hun droom niet op te geven en er gewoon voor gaan!
Je bent mama, je bent partner maar je bent ook nog jezelf. En het is belangrijk om jezelf ook de aandacht te geven die je verdiend.
Een gelukkige jij, is een gelukkige mama/partner.