Vanessa De Waegeneer

Sms nr MDL 2 naar 6630

Naam: Vanessa De Waegeneer
Sms nr MDL 2 naar 6630
1€ per verzonden/ontvangen bericht
Leeftijd: 35
Beschrijving:
Mijn naam is Vanessa De Waegeneer ik ben 35 jaar en momenteel woonachtig in het mooie Herne. Mijn jeugdjaren bracht ik door bij mijn oma in het kleine dorpje OLV Lombeek , gelegen in de gemeente Roosdaal. Dit dorpje is vooral bekend om onze windmolen waar Kapitein Zeppos opgenomen werd. Sinds kort werk ik dan ook volledig zelfstandig als evenementplanner en ben ik de trotse eigenaar van Ness-Events. In mijn vrije tijd hou ik er vooral van om te genieten van o.a. een welnessbezoek of een terrasje met vrienden.

Ik ben op zeer jonge leeftijd mama geworden van mijn oudste zoon , ik was amper 19 jaar. Dus laat mij toe te zeggen dat dit mijn leven op die leeftijd compleet heeft omgegooid.
Na amper 2 jaar was ik reeds een alleenstaande moeder , met geen enkele steun van thuis uit. Met ups en downs is het mij toch gelukt om een prachtige zoon van nu reeds 16 jaar groot te brengen.

Ik ben altijd een persoon geweest met overgewicht en uiteindelijk in 2012 zette ik de stap om een gastric bypass te ondergaan. Dit was een zeer ingrijpend en pijnlijke periode , maar ik verloor op 1 jaar tijd 66 kg. En er ging een nieuwe wereld voor me open. Met mijn deelname aan Miss De Luxe hoop ik dat ik dit kan terug winnen en dat ik kan open bloeien tot een persoon waar mijn kinderen fier op kunnen zijn. Een sterk persoon met een prachtig karakter en ook een voorbeeld voor alle mama’s die dit ongetwijfeld ook al meegemaakt hebben.

Ik weet van mezelf dat ik vanbinnen een prachtig persoon ben , en door uiteindelijk te eindigen als Finaliste van Miss De Luxe, kan ik aan de buitenwereld ook laten zien dat ik mooi ben langs de buitenkant ook . Nu mag ik me een trotse fiere mama noemen van 3 prachtige kinderen en kies ik ervoor om deze alleen groot te brengen, met de steun van hun vaders. En ook al blijft elke dag een gevecht , met de juiste mensen om me heen , lukt het me uiteindelijk wel op mijn einddoel te behalen .

Groetjes Vanessa