Vienna Loor

Sms nr MDL 17 naar 6630

Naam: Vienna Loor
Sms nr MDL 17 naar 6630
1€ per verzonden/ontvangen bericht
Leeftijd: –
Beschrijving:
Ik ben Viënna. Afkomstig uit Menen, maar woon sinds mijn 13 in Antwerpen. Ik ben een mama van 3 prachtige dochters! 9, 5 en 1 jaar. Dit zijn dan ook de meest belangrijkste personen in mijn leven. Samen met mijn hondje Xena woon ik alleen te Breendonk.

Ik ben administratief bediende maar heb restaurant keuken gestudeerd.
Nu de kinderen wat ouder zijn en ik ze de helft van de tijd zie begin ik toch wel mijn dromen na te jagen. Bijvoorbeeld met Miss Deluxe meedoen en net een eigen restaurant overgenomen.

Zelf ga ik ook wel in het restaurant aanwezig zijn, maar de meeste tijd ga ik spenderen met de kinderen en de Miss Verkiezing natuurlijk.
Ik heb mezelf de laatste jaren vaak weggecijferd door omstandigheden. Aan een missverkiezing meedoen dat niet alleen om schoonheid draait maar ook om het innerlijke.

Zelfvertrouwen is iets heel delicaats en zeker voor een vrouw, van jezelf houden en je goed voelen in je vel is soms een hele opgave…
Ik ben dat gaande weg een beetje verloren na 3 kindjes en uiteindelijk probeer ik dit wat terug te krijgen.Om zelf ook wat sterker in mijn schoenen te staan, dus ik zie dit vooral als een leerproces.

Hopelijk zien ze een sterke mama en kunnen ze in de opvoeding leren om nooit op te geven, wat anderen ook zeggen.
Natuurlijk hoop ik ook om te winnen maar het belangrijkste is hoe je bent begonnen en waar je 6 maanden later staat en dat voelt voor mij ook aan als een overwinning.

Grtjs Vienna!