Violetta De Neef

Sms nr MDL 9 naar 6630

Naam: Violetta De Neef
Sms nr MDL 9 naar 6630
1€ per verzonden/ontvangen bericht
Leeftijd: –
Beschrijving:
Mijn naam is Violetta De Neef. Ik woon ik Dentergem, West-Vlaanderen. Ik heb een creatief beroep. Ik ben een choreografe. Ik geef dans lessen: Oriëntaalse Dans, High Heels en BBB lessen. Ik ben ook een singer-songwriter. Ik schrijf en zing mijn eigen liedjes. De liedjes gaan over liefde, relaties en… sterke vrouwen.

Twee keer per jaar organiseer ik een dans festival in Waregem. De naam van het festival is Oriental Cocktail Bellydance Festival en Open Stage. Ik ben ook een halve – finaliste van Belgium’s Got Talent 2016 geweest en een zilver en bronze medaille winnares van World Championship’s of Performing Arts te Hollywood, Los Angeles.

Mijn hobby’s zijn: fitness, gevechtsport en….taalkunde. Ik leer graag andere talen.

Waarom doe ik mee aan Miss De Luxe?

Toen ik een kind was, ben ik zwaar gepest op school. Iedereen zei tegen me dat ik nooit iets in mijn leven zou bereiken. Dit kwam hard aan. Ik moest hard werken om mij te bewijzen. Nu ben ik een trotse finaliste van Miss De Luxe 2023.
Ik zou graag andere dames of meisjes willen steunen en motiveren om van zichzelf te houden, zichzelf te vertrouwen en zichzelf te respecteren.

Groetjes Violetta