Katrien Van der Plas

sms nr: MDL 01 naar 6630

Naam: Katrien Van der Plas
SMS nummer: MDL 01
Leeftijd: 21
Beschrijving:
Hoi, Ik ben Katrien Van der Plas ben 21 lentes jong, woonachtig te Ichtegem.

Sinds kort hebben we een huisje verbouwd en nu bestaat mijn gezin uit: mijn vriend Kenny en mijn twee kittens Fyloe en Wiskie. Ik ben laborante maar werk sinds een jaar in een grootwarenhuis dit omdat ik het sociaalcontact miste.

Mijn hobby’s zijn: knutselen, tekenen, schilderen, met andere woorden mij creatief bezig houden. Ook vind ik het leuk kinderen te animeren, dit komt door mijn 4 jarige ervaring op het speelplein.

Ik doe mee aan Miss De Luxe om meer zelfvertrouwen te krijgen, om mezelf mooi te vinden na het verliezen van 35 kg aan lichaamsgewicht, omdat ik nog steeds niet geloof dat ik zoveel gewicht ben verloren. Zelf wil ik graag aan andere mensen tonen dat je niet het perfecte model moet zijn en geen pakken geld moet hebben om gelukkig te zijn in het leven.

 Mijn inzet voor Make-a-Wish Belgium Vlaanderen wil ik ook waarmaken, omdat dit een geweldige organisatie is met een hart voor kinderen.