Mieke Bertels

sms nr: MDL 10 naar 6630

Naam: Mieke Bertels
SMS nummer: MDL 10
Leeftijd: 38
Beschrijving:

Mijn naam is Mieke Bertels, en met mijn 38 lentes op de teller woon ik met mijn fantastische man en dochters in de mooie Arendonkse Kempen. 

Dames, heren en kinderen met een verzorgd en trendy kapsel naar huis laten gaan is mijn beroep en passie in het dagelijkse leven.

Mijn grootste trots zijn mijn 3 dochters: Jinte de danseres van 12 jaar, Anise van 10 jaar oud een groot talent in tumbling en de kleinste deugniet  Lissa, die iedereen kan animeren van 6 jaar. Zij hebben elk hun hobby’s waardoor het voor mij als werkende mama altijd heel druk is.

Tijdens dit avonduur wil ik tijd vrij maken voor mezelf.  Nieuwe mensen leren kennen, me amuseren tijdens de activiteiten,…  Ik ben iemand die houdt van gezelligheid, uitstapjes maken, vrienden uitnodigen, reizen,…

En vooral uitdagingen aangaan…  In  mijn jonge jaren heb ik veel titels behaald met het paardrijden. En vorig jaar werd ik nog gekroond tot “Spartacus of Hero” op mijn bucketlist staan nog veel meer uitdagingen. Miss de Luxe is er ook één van.   Ik wil alles uit het leven halen,  ik wil een voorbeeld zijn voor alle  mama’s aan de schoolpoort, op charme en uitstraling staat geen leeftijd of kledingmaat.

Laten we er samen een onvergetelijk, tof jaar van maken.