Call us

Ons Team

Miss Deluxe bestaat uit een organisatie van verschillende talenten die elke kandidaat ten volle ondersteunen.

Organisatoren: Natasja Pitteman & Guy DesmedtAls organisatoren van Miss De Luxe proberen wij het beste uit iedereen te halen en dat in het voordeel van onze finalisten. 
Tevens staan wij ook garant door onze ervaring voor een goed verloop en een goede werking van ons team.

Het uitkiezen van de locaties voor pre-selecties, finale enz. nemen wij ook graag voor onze rekening. Alsook het goede verloop en de nodige afspraken tussen het land van bestemming en het hotel tijdens de buitenlandse reis.

Kortom als organisatie zorgen wij ervoor dat alles vlotjes gesmeerd loopt.

Contactdetails


Fotograaf: Erwin Tecqmenne


Fotograaf Erwin Tecqmenne groeide op in een fotografiefamilie als 5e generatie fotograaf.

Sedert 1988 is hij gevestigd als beroepsfotograaf te Zele.

Tot 2005 werd dit gecombineerd met een fotowinkel, vanaf juni 2005 is de winkel overgelaten en heeft Erwin zich volledig toegelegd op fotografie.

Bij de eersten in België beschikt hij ook over een drone licentie klasse 1A voor kwalitatieveluchtfotografie en video.

Topkwaliteit is onze troef.

Contactdetails


PR Manager: Kristy Meeuwissen42 jaar geleden werd ik geboren op een koude winternacht in een idyllisch Limburgs dorpje, ik kreeg de naam Kristy. Wonende in de fruitstreek, samen met mijn partner en mijn paarden, geniet ik van wat het leven mij schenkt.

Naast de oprichtster te zijn van een VZW voor verwaarloosde paarden en toch wel actief wedstrijd ruiter zijnde, ben ik ook P.R. manager van deze, voor mij héél speciale, Miss verkiezing, Miss De Luxe.

Dankzij Miss De Luxe kreeg ik de kans om ons kleine Belgenlandje te vertegenwoordigen in het Buitenland. Turkije, Gran Canaria, Tenerife mocht ik bezoeken voor verschillende deelnames waaronder Mrs. Europe 2015, Universal Woman of the Year 2016, … Ik behaalde nationaal & internationaal enkele titels...

Zo mag ik trots zeggen dat ik volgende titels draag: Mrs. Universal Woman for Belgium "Star" 2016 Mrs. Universal Woman for Belgium 2016 (Gran Canaria) Mrs. Belgium Europe 2015 (Tenerife) Mrs. Belgium 2015 Mrs. Europe Belgium creativity 2015 Mrs. Europe Belgium performance 2015 Mrs. Europe Belgium online image 2015 1st runner up National Costume Mrs. Europe 2015 2de eredame Miss Deluxe 2015 2de eredame Miss Deluxe Urla 2015 (Turkije) 1ste eredame Miss Deluxe Pine Bay 2015 (Turkije) Ambassadrice Stappen Tegen Pesten 2014 Peerdenkoningin Torhout 2009

Omdat ik meerdere dames graag de kans wilde geven om internationaal deel te kunnen nemen aan een missverkiezing richtte ik samen met Kristel Hendrix ons Pageant Team op... Kristy's & Kristels Pageant Team "Beauty Angels". Ik mag dan ook met trots zeggen dat ik samen met Kristel National Director ben van toch wel een aantal fijne internationale verkiezingen...

National Director Woman of the Universe for Belgium and the BeNeLux

National Director Grandma of the Universe for Belgium and the BeNeLux

National Director Mrs Classic for Belgium

National Director Miss Summer international for Belgium and the BeNeLux

National Director Mrs Summer international for Belgium and the BeNeLux

National Director Mister Summer international for Belgium and the BeNeLux

National Director Mrs Universe for the BeNeLux 2019

National Director Universe Star Pageants

National Director Universal Woman of the Year for Belgium and the BeNeLux

Naast mijn pageant team draag ik het project “Stappen tegen Pesten” en “Make A Wish” een warm hart toe. Ik zorg als P.R. manager ervoor dat de sociale media pagina’s up to date blijven, ik help mee bij het organiseren van de buitenlandse reis maar ik probeer de finalistes ook met raad en daad bij te staan omdat ook ik ooit in hun schoenen stond en ik ervan overtuigd ben dat ze van mijn ervaringen iets kunnen opsteken. Het is een leuke, afwisselende belevenis hier bij Miss De Luxe dewelke ik met veel passie onderga.


Contactdetails

 • i
 • i
 • i
 • i


Choreografie: Mieke KetelslegersMieke Ketelslegers kan je misschien wel omschrijven als een dynamische, creatieve duizendpoot die houdt van uitdagingen op artistiek vlak. Samenwerken met steeds verschillende getalenteerde teams ervaart ze als erg verrijkend en inspirerend. Ze vindt het boeiend om performers uit hun comfortzone te halen en te laten genieten van hun moment on stage.

Mieke is van kinds af aan gepassioneerd bezig met dans (klassiek ballet, jazz, modern, musical, acrobatische rock ’n roll, boogiewoogie, …) en gymnastiek/ acrobatie. Doorgedreven training en een ijzeren discipline leverden haar heel wat provinciale, vlaamse en nationale titels op. Ook internationaal deed ze heel wat ervaring op: deelname aan Europese en Wereldkampioenschappen, World Cups, …

Vanuit de expertise als danser en gymnast/acrobaat werd ze geprikkeld om zelf les te gaan geven en choreografieën te gaan creëren. Het was een droom om haar passie over te brengen aan kinderen en volwassenen, de liefde voor lesgeven en creëren groeide… Opleiding: Mieke studeerde af aan de KULeuven als Licentiaat Lichamelijke Opvoeding, studieoriëntering Fitness en gezondheid, met specialisatie Dans/Ritmische vorming en specialisatie Gymnastiek. Ze werkte aan dezelfde instelling ook de Academische Lerarenopleiding af. Ze is trainer B in dans, trainer B gymnastiek, trainer A fitness, instructeur groepslessen fitness Body Balance en RPM (Les Mills). Ervaring: Tegenwoordig is ze professioneel met dans/acrobatie bezig: Mieke ontwikkelde ‘Time To dance @ school’, een dansproject voor scholen over heel Vlaanderen met ondersteuning van de Vlaamse overheid, Stichting Vlaamse Schoolsport, Danssport Vlaanderen en heel wat Vlaamse dansscholen. Zo ontstond haar eigen dansstudio Time To Dance in Kortessem waar ze artistiek leider en dansdocente is. Op 4 jaar groeide de dansschool tot ongeveer 400 leden. Dansers die willen doorgroeien hebben de kans om via auditie deel te nemen aan de showteams die ingeschakeld worden voor events of danswedstrijden. Mieke is ook actief als dansdocente aan de University College Limburg Leuven en docent (workshops, bijscholingen, dansstages, …) bij verschillende organisaties: Danssport Vlaanderen, SVS, FROS, Gymfed, SPORTA, BLOSO, GSF, …

Ze coacht op vlak van partnering en lifttechnieken dansteams over heel Vlaanderen (o.a. J+ dance crew Belgium’s got talent 2018). Daarnaast geeft ze les aan de opleidingen tot dansdocent bij de Vlaamse Trainersschool (Sport Vlaanderen). Referenties: Showproductie The Gathering op DreamVille, in opdracht van ID&T Tomorrowland voor AB InBev en VICE 2016 Texas (USA) : Formule 1 – show in Austin 2017 Quatar (Doha): Show North Oil Company 2017 Tomorrowland mainstage 2017 en 2018 Enz….

Vanaf september 2018 start ze op vraag van Hubo Limburg United met een Cheer Academy, waar kinderen opgeleid worden tot cheerleaders, die kunnen doorgroeien tot in het Cheer Team dat de basketwedstrijden van Hubo Limburg United verzorgt.


Contactdetails

 • i+32 475 618 670
 • imissy_np@hotmail.com
 • i
 • i
 • i

Algemene assistente: Lindsey CasteleynLindsey Casteleyn, 30jaar en afkomstig van uit het prachtige Brugge, mama van een dochter en 2 stiefzonen.

Na haar deelname in 2009 aan MCB had zij nog af en toe een fotoshoots, werd zij mama, en had ze de hoop opgegeven voor ooit nog deel te nemen aan een Miss Verkiezing, tot ze in 2015 van Miss De Luxe te horen kreeg.

In 2017 was ze trotse finaliste van deze verkiezing, ook werd ze gekroond tot ere dame 2018 en kreeg ook de functie PR Assistente. "Het was een droom om in deze prachtige verkiezing verder mee te doen achter de schermen, mijn droom kwam uit... Ik werd gevraagd om All Round Assistente te zijn en heb deze kans niet laten schieten.

Het is een uitdaging waar ik mij ten volle 100% voor ga in zetten!

" In het dagelijks leven, geniet Lindsey van de kleine dingen in het leven met haar gezin, ook een avondje onder vrienden of familie kan zij van genieten.

 

Haar motto is..." Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!"


Contactdetails

 • i
 • i


Coach: Joachim PolflietHallo ik ben Joachim en sedert een paar jaar verstek ik de crew van Miss De Luxe .
Eerst stond ik paraat als backstage manager , dan als hulpcoach en sedert 2016 als coach .

De Job als coach neem ik dan ook als zeer ernstig , ik sta dan ook voor vele dingen verantwoordelijk , ik ben verantwoordelijk voor onder andere , defileren , presentatie , attitude , enz ...
Als coach zal ik ook voor elke kandidate klaar staan , ik zal dan ook elke finaliste eerlijk en respectvol behandelen .

Verder sta ik omschreven als een humoristisch sociaal persoon .

Kortom welkom in ons team 

Joachim


Contactdetails

 • i+32 470 254 783
 • ijoachimpolfliet@telenet.be
 • i
 • i

Huis-DJ: Di LucciIk ben al jaar en dag actief als DJ en Producer. Spijtig genoeg heb ik in eigen land nog niet een echte doorbraak gekend. Mijn songs hebben meer succes gehad in het buitenland. Vooral “Blue hotel”, “Send me an angel” en “Song 4 America” deden het goed in Engeland, Nederland en Zuid-Europa. Dat heeft me dan ook dj-sets opgebracht tot in Ibiza, Nederland en Nicky Beach in St-Tropez. In België ben ik al jaren resident in Mac-Queen in Borgloon (Limburg), daarbuiten heb ik guest-sets gedraaid in ao. Carré, Dixies, Illusion… en heb ik op marktrock gestaan. De grootste hype in België heb ik meegemaakt met “de pitaboys”, waar we met de hit “waar is dat feesje” heel België en Nederland hebben afgetourd. Enkele jaren geleden ben ik in contact gekomen met de organisatie van “Miss De Luxe”. Ze vroegen mij voor de producing van een paar mixen en het draaien op de finale van de verkiezingen. Zowel professioneel als privé klikte het geweldig en het jaar erna zijn we officieel met elkaar in zee gegaan. Nu ben ik de huis-dj-producer van “Miss De Luxe”. Er zijn erger dingen dan te werken met toffe mensen en knappe meiden.


Contactdetails

 • i
 • i


Catwalk Training: Kristel HendrixKristel Hendrix – kandidate “Ms Universal Woman of the Year 2019 for the Benelux”

Kristel Hendrix is 50 jaar en komt uit het landelijke Zonhoven in Belgisch Limburg. Als kind droomde ze al om ooit gekroond te worden tot een Miss, maar door omstandigheden heeft ze dit in haar jeugd niet kunnen waarmaken. Pas op latere leeftijd heeft ze een opleiding voor mannequin gevolgd bij Models Inc International en in 2015 kreeg ze de kans om deel te nemen aan Miss De Luxe (MDL), een verkiezing waar ook rijpere dames zich voor konden inschrijven. Eind 2016 stond ze daar meteen op het podium als tweede eredame tussen al dat jonge geweld, een prestatie waar ze terecht fier op mocht zijn. 2017 was voor haar een echte emotionele roller coaster, maar haar droom was eindelijk werkelijkheid geworden. Ze vertegenwoordigde MDL op verschillende events met haar lintje en begon ook met catwalk lessen te geven voor het MDL-team. In september 2017 mocht ze België vertegenwoordigen op de internationale verkiezing van “Ms Universal Elégance” te Londen. Door haar meer dan behoorlijke prestatie op deze internationale missenverkiezing werd ze dit jaar geselecteerd om de Benelux te vertegenwoordigen op de “Ms Universal Woman of the Year” verkiezing te Tenerife en dat net in het jaar dat de 3 landen van de Benelux hun 60-jarige samenwerking vieren.

Contactdetails

 • i
 • i

Podiumprésence en etiquette: Frederic De VosFrederic had zijn eerste eigen radioprogramma toen hij 12 jaar was. Na drie jaar kon hij de overstap maken naar het toen populaire Radio Contact om vandaar de sprong te wagen naar Radio 2 waar hij mee instond voor de luisterspelen en de promotie.

Hij combineerde dit alles met theater vanaf zijn 15 jaar. Enkele jaren later werd hij voorzitter van een van de oudste theaterverenigingen/rederijkerskamers van de Benelux. Samen met zijn theaterrollen vertolkte hij af en toe een personage in een soap zoals Familie, Spoed, Vennebos, … om recent nog in de huid te kruipen van engel Gabriël in de musical ‘Tussen Hemel en Hel’, een productie met meer dan 120 personen op de bühne. Frederic speelde naast zijn tv-personages tot op heden in 14 theaterstukken en 2 musicals.

Hij is niet gespierd, maar heeft een bepaalde look wat er voor zorgt dat hij soms gevraagd wordt voor catwalkopdrachten tot modellenwerk, van het gezicht op tandpastadoosjes in de Filippijnen tot op de cover van het boekje van SN Brussels Airlines. In september 2016 werd Frederic het Europees gezicht van een parelcollectie en kreeg zijn eigen parellijn ‘FOX’.

Frederic verschijnt regelmatig in de kranten. Jaren geleden werd hem onder meer de vraag gesteld wat zijn kinderdroom was. Hij antwoordde toen “nieuwsanker worden op tv”. Enkele weken later was hij een charmant nieuwsanker op de Oost-Vlaamse regionale tv en dat voor zes jaar.

Hij staat op het podium met de grootste sterren, de mooiste meisjes, bekende sportlui of politici. Frederic is presentator van (mode-)shows en (bedrijfs-)events, quizzen, missverkiezingen en (politieke) debatten, wielerwedstrijden, concerten en festivals van 10 tot 10.000 aanwezigen voor het podium.

Hij wordt gewaardeerd omdat hij correct en professioneel is, soms met een grap en een lach, dan weer ernstig, met stijl en charme.

In zijn dagjob is Frederic aan de slag in de bedrijfswereld. Hij heeft ook enkele jaren ervaring als Protocol Manager. Dit is het begeleiden van prominenten, het openen van straten en pleinen, mensen huwen, … Als Protocol Man heeft Frederic onder meer Filip en Mathilde en tal van ministers begeleid.

Hij was jarenlang al gekend PR man de man achter de naamsbekendheid van Willy Naessens en doet dit op heden nog op losse basis.

Als presentator werd hij intussen verschillende malen overgevlogen naar Fiji waar hij Miss World – Supermodel presenteerde. Dit op een unieke locatie, voor een live publiek en voor televisie, met meer dan 5 miljoen kijkers.

Frederic kreeg in september 2016 een eretitel in zijn stad Oudenaarde.

Meer info: https://view.publitas.com/bureau-r/fox-on-stage/ en www.foxonstage.be


Contactdetails

 • i
 • i


Visagie:
Càtia Valentim PintoBeauty-Licious werd opgericht in 2014 door Càtia Valentim Pinto.

Voor Cátia is make-up meer dan haar beroep: visagie is haar passie en die wil ze dan ook graag delen met anderen! Càtia volgde een all-round opleiding bij een van de beste visagistes van België en geeft nu ook graag haar kennis door tijdens toffe workshops die ze aan huis komt geven! Ook tijdens de super leuke make-up party's past ze haar passie toe! Wil je graag schitteren op dat feestje, daarvoor komt Càtia ook met alle plezier tot bij u!


Contactdetails

 • i
 • i
                        Copyright © 2004-2018 | Miss De Luxe | Exelator Events
Disclaimer | Cookies