Sarah De borger

sms nr: MDL 1 naar 6630

Naam: Sarah De borger
SMS nummer: MDL 1
Leeftijd: 22
Beschrijving:
Ik ben Sarah De borger, 22 jaar en kom uit Winksele. Ik ben studente kapster maar werk in het weekend ook nog in een kledingwinkel. Ik woon nog gezellig thuis bij de mama, 3 honden en 2 katten. Jaja een beestenbende 😊 maar zo ben je nooit alleen.

Ik hou ontzettend veel van beauty, mode en alles wat hiermee heeft te maken. Mjn 2de grote passie is reizen, in een vliegtuig zal je mij zelden tot nooit ongelukkig zien. (tenzij ik op tergweg naar België ben.) in mijn vrije tijd hou ik mij voornaamlijk bezig met mijn vriend/vrienden, shoppen of een gezellig terrasje doen, fitness en wandelen met de honden. Dansen doe ik ook heel graag.
Mijn vriend heeft mij ingeschreven voor deze verkiezing, toen ik het wist ben ik er spontaan op ingegaan omdat ik het een mooie kans vind om verder te groeien als persoon zelf. Het is een nieuwe ervaring. Miss De Luxe heeft een paar goede doelen waar ze mee samenwerken en daar ben ik meer dan blij om, om mee in te springen.