Inschrijfformulier kandidate Miss De Luxe

Je droomt ervan om deel te nemen aan een missverkiezing maar de voorwaarden lieten dit niet toe? Lees snel onze voorwaarden en schrijf je in! Dit avontuur wil je toch niet missen…

Te jong, te oud, kinderen, niet maatje 34? Je droomt ervan om te schitteren in fotoshoots, op de catwalk en tijdens een show? Je droomt ervan om met fierheid, een verzorgd voorkomen een lintje te dragen gedurende het hele campagnejaar met verschillende opdrachten? Je bent leergierig, schrikt er niet van terug om deel te nemen aan diverse work-shops, trainingen en durft een choreo aan? Je bent vrolijk, goedlachs, vriendelijk en sociaal… daarnaast ben je niet verlegen om bij te leren, je zet je ten volle in voor een goed doel en draagt dit project graag een warm hart toe… Je begrijpt dat er inzet nodig is om je campagne te laten groeien tevens dat je inzet bijdraagt aan je imago en je finalist zijn… Dan is deze MISS VERKIEZING iets voor jou!

Onze verkiezing is transparent en open, wordt gestuurd door een fantastische organisatie en begeleid door een team van experten op het gebied van nationale en internationale evenementen…Het goede doel is een must en we dragen dit ook een heel warm hart toe!

Vul onderstaand formulier volledig in en vestuur dit samen met 2 foto’s

Deelnamevoorwaarden Miss De Luxe