Organisatoren: Natasja Pitteman & Guy Desmedt.

Als organisatie vinden we het héél belangrijk dat elke finaliste goed voorbereid wordt op haar deelname aan haar campagnejaar & finaleshow! Daarom omringen we elke kandidate met een professioneel team dat bestaat uit ervaren mensen.  Elkeen van onze crewmembers is actief binnen de nationale missenwereld, enkele zijn dagdagelijks in de weer binnen de internationale missen scene… kortom je bent in goede handen!

 

Natasja & Guy, organiseren al enkele jaren Miss de Luxe. Sinds de opstart in 2010 zijn ze verknocht geraakt aan het organiseren van deze bijzondere verkiezing en ze houden allebei van uitdagingen en deze verkiezing is er vast en zeker eentje…. 

Als CEO’s van deze verkiezing omringen ze zich met een sterk team aan ervaren mensen wat bijdraagt aan het 14 jarig bestaan van deze verkiezing. Ook telkens weer het ontmoeten en kunnen samen werken met nieuwe kandidates vinden ze een leuke uitdaging.  

Waarom Natasja & Guy kozen voor de naam “Miss de Luxe”… Héél gewoon omdat Luxe door iedereen anders wordt geïnterpreteerd, voor sommige betekent dit veel geld, voor andere is het een goede gezondheid. Wie aan deze verkiezing mee doet weet op het einde wel wat echte Luxe is, en dat is vriendschap… 

Als organisatoren van Miss De Luxe proberen zij het beste uit elke individuele kandidate te halen. Tevens staan zij ook garant, door hun ervaring, voor een goed verloop en een goede werking van ons team.

Miss De Luxe

Onze medewerkers Miss De Luxe

PR Manager
Tiffany De Graer

Coach Joachim
Polfliet

Choreografe
Mieke Ketelslegers

Fotograaf
Diego Kegeleers

Catwalk lesgeefster
Ann Carruet

Allround medewerker
Gianni Versluys

Presentatie
Dieter Troubleyn

Visagiste
Ethel
Maes