organisatie

Als organisatie vinden we het héél belangrijk dat elke finaliste goed voorbereid wordt op haar deelname aan haar campagnejaar & finaleshow! Daarom omringen we elke kandidate met een professioneel team dat bestaat uit ervaren mensen.  Elkeen van onze crewmembers is actief binnen de nationale missenwereld, enkele zijn dagdagelijks in de weer binnen de internationale missen scene… kortom je bent in goede handen!

Organisatoren: Natasja Pitteman & Guy Desmedt

Natasja & Guy, organiseren al enkele jaren Miss de Luxe. Sinds de opstart in 2010 zijn ze verknocht geraakt aan het organiseren van deze bijzondere verkiezing en ze houden allebei van uitdagingen en deze verkiezing is er vast en zeker eentje…. 

Als CEO’s van deze verkiezing omringen ze zich met een sterk team aan ervaren mensen wat bijdraagt aan het 13 jarig bestaan van deze verkiezing. Ook telkens weer het ontmoeten en kunnen samen werken met nieuwe kandidates vinden ze een leuke uitdaging.  

Waarom Natasja & Guy kozen voor de naam “Miss de Luxe”… Héél gewoon omdat Luxe door iedereen anders wordt geïnterpreteerd, voor sommige betekent dit veel geld, voor andere is het een goede gezondheid. Wie aan deze verkiezing mee doet weet op het einde wel wat echte Luxe is, en dat is vriendschap… 

Als organisatoren van Miss De Luxe proberen zij het beste uit elke individuele kandidate te halen. Tevens staan zij ook garant, door hun ervaring, voor een goed verloop en een goede werking van ons team.

PR Manager: Tiffany De Graer

Tiffany De Graer

Deze dame haar naam is Tiffany. Ze is zelf begonnen al finaliste bij Miss De Luxe, gekroond tot eerste eredame Miss De Luxe 2019 en de huidige PR manager. Zie je iets verschijnen op Instagram of Facebook? Dan is het hoogwaarschijnlijk lang haar hand gepasseerd. Ze zet graag de activiteiten, finalisten en sponsors in de kijker. Je zal haar regelmatig terugvinden op één van de activiteiten om rechtstreeks verslag uit te brengen of de coach van Miss De Luxe een handje toe te steken. Tevens zijn de finalisten steeds welkom voor een babbeltje groot of klein. Want binnen Miss De Luxe zijn we één grote familie.

Fotograaf: Diego Kegeleers

Fotografie Diego Kegeleers

Diego Kegeleers heeft naast zijn hoofdberoep een passie voor fotografie en fotobewerking. Door deze hobby heeft hij in 2012 een getuigschrift behaald en is hij al ettelijke jaren bezig met modelfotografie. Sinds januari 2023 is hij gevraagd om huisfotograaf te worden bij miss De Luxe. Diego had al een ervaring mogen opdoen in een andere miss organisatie, maar bij miss De Luxe voelt hij zich opperbest en opgenomen als een familielid.

Presentatie, zanger, acteur: Dieter Troubleyn

 

Dieter Troubleyn is initieel Radio 2, maar weet door zijn veelzijdigheid een rijke carrière uit te bouwen in België en Nederland. In de jaren ’90 werkte Dieter 8 jaar voor Radio 2, was hij frontman van z’n Soapband en schreef hij hits voor tal van Vlaamse artiesten. De echte Belgische bekendheid kwam er door de soap Familie en zijn TV programma’s op VTM. Begin 2000 richtte Dieter zijn pijlen op Nederland. In de BNN serie Costa vertolkte hij de rol van ‘Stuart’ en in de politiereeks Spangen speelde hij 2 seizoenen aan de zijde van Linda de Mol en Monique van de Ven. In 2005 haalde hij de hoofdrol binnen voor de musical ‘Jesus Christ Superstar’ van Joop van den Ende producties. Er volgen meer series en musicals in de volgende jaren in Nederland, met meer dan 400 voorstellingen als mannelijke rol ‘Sam’ in Mamma Mia voor Stage Entertainment. (2018-2019)

Choreografe: Mieke Ketelslegers

Mieke Ketelslegers is actief bij Miss de Luxe sinds 2017 als choreografe en is een dynamische, creatieve duizendpoot op artistiek vlak, ze houdt enorm veel van nieuwe uitdagingen. Mieke is gekend in zowel de nationale als internationale dance scene door haar professionele aanpak, haar talent om van verschillende dansgroepen winnaars te maken en als creatief dansbrein achter enkele internationaal gekende Dance festivals. Mieke kan ook bij Miss De Luxe haar creativiteit ten volle benutten dewelke resulteert in ondertussen 2 spectaculaire slotshows waarbij ze ervoor zorgt dat elke finaliste zich goed voelt en hierdoor haar momenten in de spotlights nooit meer zal vergeten…

Coach: Joachim Polfliet`

Al enkele jaren kan het team rekenen op Joachim als actieve coach binnen het Miss De Luxe gebeuren. Joachim vind het heel belangrijk als coach om elke kandidate op een respectvolle manier te begeleiden tijdens haar campagne. Hij is een gevestigde waarde binnen het team en men kan steevast rekenen op zijn bijzondere creatieve bijdragen om defilé’s en andere activiteiten mee te helpen organiseren. Joachim is de vertrouwenspersoon binnen ons team waardoor hij door de kandidates enorm geapprecieerd wordt. Als coach is hij op iedere activiteit aanwezig om alles in goede banen te leiden en erop toe te zien dat “zijn” meisjes door andere goed en correct behandelt worden. Joachim draagt respect naar elkaar toe nauw aan het hart.

Visagie: Ethel Maes

Ethel Maes

Ethel Maes wou als 40-er, naast haar hoofdberoep een uitdaging aangaan en haar man, Diego Kegeleers bijstaan bij fotoshoots om de modellen een goede look te geven! Zo heeft ze in een mum van tijd via avondschool diploma’s behaald als make up artist (mua) en is in bijberoep gegaan als zelfstandige. Sinds mei 2022 mocht Ethel starten bij miss De Luxe. Ethel houdt ervan om dames te laten stralen en voelt zich pas goed als de kandidaten zich er ook goed bij voelen, heeft graag feedback en luistert graag naar hun inspraak! Ethel is fier dat ze bij deze crew mag horen en dit samen met haar partner.