organisatie

Als organisatie vinden we het héél belangrijk dat elke finaliste goed voorbereid wordt op haar deelname aan haar campagnejaar & finaleshow! Daarom omringen we elke kandidate met een professioneel team dat bestaat uit ervaren mensen.  Elkeen van onze crewmembers is actief binnen de nationale missenwereld, enkele zijn dagdagelijks in de weer binnen de internationale missen scene… kortom je bent in goede handen!

Organisatoren: Natasja Pitteman & Guy Desmedt

Natasja & Guy, organiseren al enkele jaren Miss de Luxe. Sinds de opstart in 2010 zijn ze verknocht geraakt aan het organiseren van deze bijzondere verkiezing en ze houden allebei van uitdagingen en deze verkiezing is er vast en zeker eentje…. 

Als CEO’s van deze verkiezing omringen ze zich met een sterk team aan ervaren mensen wat bijdraagt aan het 10 jarig bestaan van deze verkiezing. Ook telkens weer het ontmoeten en kunnen samen werken met nieuwe kandidates vinden ze een leuke uitdaging.  

Waarom Natasja & Guy kozen voor de naam “Miss de Luxe”… Héél gewoon omdat Luxe door iedereen anders wordt geïnterpreteerd, voor sommige betekent dit veel geld, voor andere is het een goede gezondheid. Wie aan deze verkiezing mee doet weet op het einde wel wat echte Luxe is, en dat is vriendschap… 

Als organisatoren van Miss De Luxe proberen zij het beste uit elke individuele kandidate te halen. Tevens staan zij ook garant, door hun ervaring, voor een goed verloop en een goede werking van ons team.

PR Manager: Kristy Meeuwissen

Als P.R. manager zorgt Kristy er niet alleen voor dat de sociale media pagina’s up to date blijven, ze helpt ook graag een handje mee bij het organiseren van de buitenlandse reis, enkele activiteiten, … maar ze probeert de finaliste’s ook met raad en daad bij te staan aangezien ze door haar 11 nationale & internationale titels meer dan wie ook weet hoe het voelt om mee te doen als finaliste. Tevens steunt ze iedere kandidate in haar online promo-tour en kunnen ze bij haar terecht met al hun vragen betreffende hun social media bezorgdheden. Kristy vind het een leuke, afwisselende belevenis bij Miss De Luxe dewelke ze met veel passie ondergaat.

Fotograaf: Erwin Tecqmenne

Huisfotograaf Erwin groeide op in een fotografiefamilie als de 5de generatie fotograaf dewelke meteen zijn passie voor het vak verklaart! Als gerenommeerd fotograaf met een unieke kijk op fotografie kan men hem terug vinden in verschillende vakbladen met bekroonde foto’s waarvoor hij binnen zijn vakgebied reeds verschillende malen werd beloond met prijzen. Momenteel is Erwin 1 van de eerste fotografen in België die beschikt over een drone licentie klasse 1A voor kwalitatieve vluchtfotografie en video. Voor Erwin is het héél belangrijk dat iedere finaliste zich goed voelt tijdens de shoots en dat elke finaliste een mooie prestatie leert neerzetten om zo een mooi eindresultaat te bekomen dat weerspiegelt wordt in een prachtige fotoreeks.

Presentatie, Podiumpresence en Protocol meester: Frederic De Vos

Frederic staat op het podium tussen de grootste sterren, met de mooiste vrouwen, bij bekende sportlui of politici. Hij is presentator van shows & events, missverkiezingen, wielerwedstrijden, concerten en debatten. Hij wordt gewaardeerd omdat hij correct en professioneel is, met charme en stijl. Als presentator presenteert hij over de hele wereld waaronder shows in Fiji en China voor miljoenen kijkers. Binnen deze verkiezing begeleidt Frederic onze kandidates op hun weg naar de finaleshow in podium presence, het spreken voor een publiek, maar ook leert hij aan onze finaliste’s de basis principes binnen de etiquette. Frederic is geen vreemde in de missen wereld en bij Miss De Luxe zijn we trots op hem te kunnen rekenen als vaste medewerker, crew member en raadgever. 

Choreografe: Mieke Ketelslegers

Mieke Ketelslegers is actief bij Miss de Luxe sinds 2017 als choreografe en is een dynamische, creatieve duizendpoot op artistiek vlak, ze houdt enorm veel van nieuwe uitdagingen. Mieke is gekend in zowel de nationale als internationale dance scene door haar professionele aanpak, haar talent om van verschillende dansgroepen winnaars te maken en als creatief dansbrein achter enkele internationaal gekende Dance festivals. Mieke kan ook bij Miss De Luxe haar creativiteit ten volle benutten dewelke resulteert in ondertussen 2 spectaculaire slotshows waarbij ze ervoor zorgt dat elke finaliste zich goed voelt en hierdoor haar momenten in de spotlights nooit meer zal vergeten…

Coach: Joachim Polfliet`

 

Al enkele jaren kan het team rekenen op Joachim als actieve coach binnen het Miss De Luxe gebeuren. Joachim vind het heel belangrijk als coach om elke kandidate op een respectvolle manier te begeleiden tijdens haar campagne. Hij is een gevestigde waarde binnen het team en men kan steevast rekenen op zijn bijzondere creatieve bijdragen om defilé’s en andere activiteiten mee te helpen organiseren. Joachim is de vertrouwenspersoon binnen ons team waardoor hij door de kandidates enorm geapprecieerd wordt. Als coach is hij op iedere activiteit aanwezig om alles in goede banen te leiden en erop toe te zien dat “zijn” meisjes door andere goed en correct behandelt worden. Joachim draagt respect naar elkaar toe nauw aan het hart.

Catwalk Training: Kristel Hendrix

 

Kristel Hendrix wordt aanzien als “moeder” van de missen aangezien ze de kandidates klaarstoomt en bijstaat tot miss. Catwalk training is haar stokpaardje en dit komt door haar jarenlange ervaring op de catwalk als model, mannequin maar ook als kandidate in verschillende buitenlandse verkiezingen. Ook Kristel behaalde diverse titels & sleepte enkele kroontjes in de wacht. Kristel heeft een streng oog wat resulteert in kandidates die zelfverzekerd het podium betreden na haar lessen. Respect naar elkaar toe is een basisbegrip voor deze fantastische vrouw met een schat aan ervaring!

Visagie/Kapsels: Catia Valentim Pinto

Catia is de oprichtster van Beauty-Licious en al snel is Beauty-Licious uitgegroeid tot een vaste waarde in de bruidsbranche. Catia kan tevens rekenen op haar schat aan ervaring opgedaan tijdens leuke opdrachten voor onder andere JimTv, de lookbook van Tim Van Steenbergen nog vele andere maar ook op haar professioneel team dat haar bijstaat!  Catia en haar team zorgen al enkele jaren voor perfect opgemaakte finaliste’ s tijdens hun slotshows en verzorgt ook de styling van het haar. Onze kandidates schitteren dankzij het Beauty-licious team tijdens de show van hun leven!