Kandidate 14 – Sally Roelofs

SMS MDL 14 naar 6630

Mijn naam is Sally Roelofs en ik ben trotse finaliste van Miss De Luxe.

Ik ben 37 jaar en mama van 4 geweldige kinderen.

We wonen al enkele jaren in Vosselaar vlakbij Turnhout.

 

Als alleenstaande mama heb ik niet veel tijd voor hobby’s, maar ik hecht veel waarde aan gezondheid en beweging. Ik ben daarom regelmatig te vinden in de gym en ik hou mij ook bezig met gezond maar toch lekker eten.

 

Daarnaast spendeer ik veel tijd met de kinderen, we hebben dan ook een heel sterke band. Voorbije 2 jaar ben ik thuisgebleven om voltijds voor de kinderen te kunnen zorgen. Momenteel ben ik bezig met een eigen bedrijf op te starten, wat best spannend is.

Het wordt een combinatie van mode en lichamelijk/mentaal welzijn. Ik neem deel aan Miss De Luxe voor mezelf om te kunnen groeien als persoon. Een comfortzone kan een mooie plaats zijn, maar je komt er niet in vooruit.

Daarom is Miss De Luxe de ideale kans voor mij om een nieuwe start te maken.

Ik heb voor Miss De Luxe gekozen omdat deze missverkiezing de kans geeft aan vrouwen van verschillende leeftijden en maten, om het beste uit zichzelf te halen.

 

Vrouwen die veel meegemaakt hebben zoals ook ikzelf en nog weinig zelfvertrouwen of geloof hebben in zichzelf, krijgen de kans om zichzelf terug te vinden en opnieuw te stralen.

Zelfs als je een mama bent.

 

Ik waardeer het enorm dat Miss De Luxe zich inzet voor 4 mooie goede doelen.

Zelf wil ik ook een stem zijn naar andere alleenstaande mama’s, dat alles mogelijk is als je je dromen niet opgeeft.

 

Liefs Sally