Kandidate 3 – Moens

SMS MDL 03 naar 6630

Hallo,
Mijn naam is Moens Letitia, 35 jaar oud en ik woon met mijn gezinnetje in Uitbergen.
Ik ben de fiere mama van mijn 2 wondertjes, mijn prinsesje Alicia die al een flinke meid is van 3 jaar en mijn stoere prins Alessio die al een echte boy is van 2 jaar oud is. Beiden zijn ze geboren op 19 Maart, mijn dochtertje in 2021 en mijn zoontje in 2022. Ik ben ontzettend fier op dit mooie wonder.
Samen met hen en mijn man Geert gaan we ervoor om van dit avontuur iets onvergetelijk te maken.

Ook hebben we een klein boerderijtje thuis, ik ben een paardenliefhebster dus heb ik een heel lief paard Babs waarmee ik in onze buurt graag op wandeling ga, dit is iets waar ik ontzettend kan van genieten en ontspannen. Ook mijn kindjes zijn gewoon aan haar, ze gaan dagelijks mee naar onze stalling waar ze mij maar al te graag helpen met de voeding en de verzorging van onze Babs.

Ook hebben we nog kippen en een hondje beauty.
Als 2de hobby hou ik mij heel veel bezig met creatief zijn. Ik hou ervan unieke dingen te ontwerpen en uit te voeren. Zowel het maken van kostuums (wat ik lange tijd gedaan heb als echte carnavaliste van “Oiljst”) Als het inrichten van allerhande dingen. Ik heb dan ook voor mij 2 kapoentjes een waar plopbos gemaakt waar ze elke dag van genieten (zijn echte plopsa fans beiden).
Voor de rest ben ik er steeds om vrienden te helpen en familie en uiteraard gaat de grootste tijd naar het bezig zijn met mijn kids en mijn leuk gezinnetje.

Ikzelf ben invalide, ik heb een groot deel van mijn jeugd verloren door een medisch probleem waardoor ik na een vol jaar vechten in het ziekenhuis alsnog mijn voet heb moeten laten amputeren. Dit was op de leeftijd van 20 jaar uiteraard heel zwaar.
In 2018 ben ik dan gelukkig getrouwd met mijn man Geert maar 8 weken voor onze trouw heb ik dan door een infectie nog een bijkomende amputatie moeten ondergaan.

Maar ik ben een vechter en een doorzetter, tot ongeloof van iedereen stond ik 8 weken later terug al op een protese voor mijn huwelijk.
Maar dit is tevens ook één van de reden waarom ik aan deze verkiezing deelneem. Ik ben een heel sterke vrouw en en ik weet dat er nog vele mensen zijn die een amputatie achter de rug hebben en die hun zelfvertrouwen hierdoor verliezen en in een hoekje kruipen. Maar ik wil bewijzen, dat ondanks onze handicap we er ook nog staan als vrouw, mama en dat wij ook nog kunnen defileren op de catwalk en kandidate kunnen zijn voor een Miss verkiezing.

Mijn eerste stap was de MEET & GREET, ik ben eerlijk, er was een kleine stressfactor aanwezig, maar ik heb er echt van genoten en het smaakt naar veel meer. Ik vond het super al de steun en hulp van de mede kandidates en de organisatie.
Samen met hen en mijn familie, vrienden en kennissen ga ik met volle moed elke uitdaging in dit uniek avontuur aan.

Uit mijn verleden heb ik geleerd dat je van elke dag, van elke minuut van elke seconde moet genieten en dit ga ik nu zeker en vast ook doen. Gelijk wat de toekomst geeft, dit zal mij steeds een boost geven om vooruit te gaan.
Ik ben daarom het voltallige team van Miss De Luxe heel erg dankbaar mij deze unieke kans te geven.
Groetjes,
Letitia, finaliste N°3 Miss De Luxe 2025.

Sponsors