Kandidate 4 – Inge Slock

Laat me je even een inkijk geven in men leven. Een korte biografie is moeilijk. Ik heb al zo een tumultueus leven achter de rug dat ik eigenlijk al een boek kan schrijven. Maar iedereen heeft wel zijn rugzak zeker…

Ik ben Inge Slock, geboren te Gent op 13 mei 1982.

Ik heb als kind veel ellende gekend. Zo ware pesterijen een rode draad.

Ik ben dan ook snel gaan werken op leercontract. Als restauranthouder… men moeder lachte me er vierkant mee uit maar zette toch door. Ik haalde met glans mijn getuigschrift. Ik was 18 als ik bevallen was van men eerste dochter. Daarna volgde nog 2 zonen en veel later nog een dochter.

Na een lange zoektocht naar mezelf heb ik Inge wel gevonden. Ben men mama verloren aan zelfmoord als ik op 2 weken van bevallen stond van men jongste zoon. Men papa, men allerbeste vriend, ben ik verloren aan kanker in volle lockdown. Ik heb al men hele leven op zoek geweest naar een werk die me echt wel lag. Ook dit is nu in de plooi gevallen. Ik werk samen met een supercollega in een instelling voor geplaatste jongeren. Schrijnende situatie soms. Ik werk daar ondertussen al 5,5 jaar met hart en ziel. Mijn soulmate is heel recent op men pad gekomen en ben daarbij verrijkt met nog een pluszoontje en fantastische schoonouders. Men leven valt sinds kort echt wel in een plooi.

Eindelijk!

Liefs Inge

SMS MDL 04 naar 6630

Sponsors