Kandidate 9 – Annelies Verhaegen

SMS MDL 09 naar 6630

Hi! Ik ben Annelies; empathisch, creatief organisatietalent; vrouw, echtgenote, mama. Ik kom uit de Kempen, heb meer dan drie jaar in Amerika gewoond, in mijn eentje heb ik Canada doorkruist en het levenslicht zag ik in Congo.
Nu woon ik samen met mijn gezin in een rustig polderdorpje in het waasland waar de bakker iedereen bij naam kent en waar je een ijsje kan eten tussen de koetjes.
Ik heb politieke communicatie gestudeerd maar ook leerkracht secundair onderwijs en heel wat psychologie, sociologie en filosofie. Je kan me dan ook vaak terugvinden met mijn neus in de boeken. Hoewel sommigen me dus als introverte huismus zouden karakteriseren leer ik wel graag personen ├ęcht kennen en ontdek ik graag nieuwe plaatsen.
Ik hou er ook van mensen samen te brengen als gastvrouw, als iedereen tevreden is dan ben ik in mijn nopjes.
Je kan me eigenlijk best omschrijven als een vrije geest; een hippie in de breedste zin van het woord. Luxe is voor mij dan ook kunnen doen wat je zelf wil doen en de vrijheid hebben om te zijn wie je bent. In die zin is deze missverkiezing ver uit mijn comfortzone maar op mijn lijf geschreven. Ik hoop dan ook dat ik kan rekenen op jouw stem, dan verspreiden we samen alvast wat meer liefde in de wereld!
Veel liefs, Annelies

Sponsors